ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας.Μπορείτε είτε να κάνετε αντικατάσταση των προιόντων σας είτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Μέσα στο χρονικό διάστημα των 14 ημερών που έχετε για να αποφασίσετε σχετικά με την Επιστροφή του προϊόντος ή κάποιου μέρους της παραγγελίας σας θα πρέπει να συμπληρώσειτε την Φόρμα Επιστροφής Προιόντων που θα βρείτε στο δέμα σας αλλά και εδω. Συμπληρώνετε την φόρμα αυτή και την τοποθετείτε μέσα στο δέμα για να το παραλάβει η εταιρία ταχυμεταφορών.

Από την στιγμή,που θα παραλάβουμε το δέμα και θα εξετάσουμε αν τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και δεν έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους. Τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν φορεθεί, χρησιμοποιηθεί και να φέρουν βρωμιές,να είναι σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις μόνο τότε θα μπορέσουμε και να επεξεργαστούμε το αίτημα που μας υποβάλατε στην φόρμα επιστροφής προϊόντων.

- Τι ισχύει μόνο για Ελλάδα .Η πρώτη αλλαγή προϊόντος (πχ. αλλαγή νούμερου,χρώματος,σχέδιο ή προϊόν) πραγματοποιείται χωρίς χρέωση για τον πελάτη.Περαιτέρω επιστροφές / αλλαγές επιβαρύνονται με το ποσό των 6€ από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ACS ή Γενική Ταχυδρομική.

- Σε περίπτωση υπαναχώρησης της παραγγελίας θα επιστραφεί η αξία του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται. 

Σε περίπτωση επιστροφής παραγγελίας (αζήτητη ή απαράδοτη) η οποία έχει εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της , θα αφαιρούνται τα έξοδα αποστολής & επιστροφής 6€ από το τελικό ποσό της επιστροφής χρημάτων.

-Για όλες τι άλλες χώρες: Tα έξοδα αποστολής,εκτελωνισμού και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 Tα στοιχεία αποστολής για την επιστροφή των δεμάτων είναι τα παρακάτω:

Beauty Collection
Ιωάννης Καραπετάκος και Σια Οε
Χαλκίδα, ΤΚ 34100
Ερμού 23
Τηλ:+30 22210 86322

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε με το κατάστημα μας καθημερινά Δευτέρα-Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.(εκτός αργιών) ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@beautycollection.gr 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 • Μπορούμε να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν ή προϊόντα ή μέρους της παραγγελίας που μας επιστρέψατε με άλλο χρώμα,μέγεθος ή κωδικό,αν η διαθεσιμότητα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι εφικτή. Στην περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος,χρώματος,μεγέθους κλπ. σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις όπως χρήση πιστωτικού κουπονιού που θα σας αποστείλλουμε για μελλοντικές αγορές ή της επιστροφής χρημάτων.
 • Στην περίπτωση που πουλήθηκαν λανθασμένα ή ελαττωματικά προϊόντα εξ αρχής μπορείτε να μην αποδεχτείτε να παραλάβετε τα προϊόντα είτε να ζητήσετε την αντικατάσταση τους.Στην περίπτωση της αντικατάστασης,θα σας επιστρέψουμε την παραγγελία με τα αντίστοιχα σωστά χωρίς την χρέωση μεταφορικών έξοδων ή αν επιθυμείτε θα γίνει επιστροφή χρημάτων.
 • Για να πραγματοποιήσετε την επιστροφή και την αντικατάσταση του προϊόντος στο χώρο σας πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής προϊόντων και να την τοποθετήσετε μέσα στο δέμα για να το παραλάβει η εταιρία ταχυμεταφορών.
 • Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν φορεθεί, χρησιμοποιηθεί και να φέρουν βρωμιές,να είναι σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος πρέπει να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.
 • Επίσης,αν προϊόν που επιστρέφετε έχει σφραγίδα ασφαλείας, αυτή δεν θα πρέπει να έχει παραβιαστεί.
 • Τονίζουμε ότι δεν μπορείτε να επιστρέψετε για λόγους υγιεινής: σκουλαρίκια.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 • Μπορεί να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για την επιστροφή χρημάτων από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν στο κατάστημα μας και ελεγχθούν είναι άριστα και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.
 • Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα, λογαριασμό Paypal ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία.
 • Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται στο φυσικό μας κατάστημα, παρά μόνο εξ αποστάσεως
 • Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός  30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας.Μπορούμε να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν ή προϊόντα ή μέρους της παραγγελίας που μας επιστρέψατε με άλλο χρώμα,μέγεθος ή κωδικό,αν η διαθεσιμότητα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι εφικτή. 
 •  Είναι εφικτή η πίστωση με την μορφή κουπονιού για μελλοντική αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα