Έξυπνες αγορές με 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, με Klarna

Αγόρασε τώρα και πλήρωσε σε 3 άτοκες δόσεις με Klarna ! Χωρίς πιστωτική κάρτα!

  1. Πλήρωσε την παραγγελία σου σε 3 άτοκες δόσεις  ώστε να κατανείμεις το κόστος της αγοράς σου σε βάθος χρόνου. 
  2. Η πρώτη πληρωμή γίνεται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
  3. Οι υπόλοιπες 2 πληρωμές εισπράττονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σου.
  4. Χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση, άτοκα. 

Πως πληρώνω με Klarna?

  1. Πρόσθεσε τα προϊόντα που θες στο καλάθι σου και προχώρα στο ταμείο.
  2. Στο ταμείο, επέλεξε την πληρωμή με Klarna για να πληρώσεις σε 3 άτοκες δόσεις και δες το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών.
  3. Ολοκλήρωσε την αγορά σου συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στο περιβάλλον της Klarna!

Τι είναι η Klarna;

Η Klarna ιδρύθηκε το 2005 στη Στοκχόλμη, της Σουηδίας, με στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών στις online αγορές τους. Είναι πλέον η κορυφαία παγκοσμίως υπηρεσία πληρωμών και αγορών, που παρέχει πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις αγορών σε 90 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές, σε πάνω από 250.000 εμπόρους σε 17 χώρες.

Πώς μπορώ να πληρώσω σε 3 άτοκες δόσεις?

Εάν η παραγγελία σας πληροί τις προϋποθέσεις θα σας εμφανιστεί η επιλογή ‘Πληρωμή σε 3 δόσεις’ κατά την πληρωμή. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις αυτόματες πληρωμές. Θα σας ενημερώσουμε όταν πρέπει να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας – μπορείτε απλά να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την αγορά σας.

Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση; 

Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση ή τόκος για τη χρήση της υπηρεσίας ‘3 Άτοκες Δόσεις’ με Klarna! Με την Klarna, έχετε την ευελιξία να κάνετε αγορές χωρίς πρόσθετο τόκο.

Τι στοιχεία πρέπει να δώσω για να πληρώσω με Klarna;

Για να πληρώσετε μέσω Klarna θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, & ημερομηνία γέννησης. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε Klarna θα χρειαστεί να συμπληρώσετε και το ΑΦΜ σας για επιβεβαιωθεί η ταυτότητα σας. Η επεξεργασία όλων των πληροφοριών πληρωμών γίνεται με ασφάλεια. Η Klarna χρησιμοποιεί τα υψηλότερα πρότυπα για να σας προσφέρουμε προστασία των δεδομένων σας και των προσωπικών σας πληροφοριών.