ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το 1986, η Κυπαρισσία και ο Γιάννης Καραπετάκος εγκαινίασαν το Beauty Collection στη Χαλκίδα, ένα κατάστημα τότε με επώνυμα φυτικά καλλυντικά προϊόντα και γυναικεία αξεσουάρ.Στην διάρκεια των χρόνων άλλαξαν πολλά,άλλα ήρθαν,άλλα έφυγαν και άλλα παραμένουν από τότε.

Η αισθητική παιδεία,των δύο αδερφών, το εμπορικό πνεύμα,η αγάπη για τα ταξίδια ,η εμμονή στην άριστη ποιότητα και την διαρκή αναζήτησή για τις εξελίξεις στον χώρο της μόδας, σε συνδυασμό με την απεριόριστη μεταξύ τους αγάπη ,είχαν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη και την εξέλιξη των καταστημάτων στην σημερινή τους μορφή.

Στην πορεία αυτών των χρόνων,ακολούθησαν πολλές συνεργασίες με διάσημα brands καθώς και με καταξιωμένα showrooms της Ελλάδας και του εξωτερικού,διατηρώντας πάντοτε την φήμη του καταστήματος υψηλή και βοηθώντας στην εδραίωση του ως προορισμός ενδυμάτων άριστης ποιότητας.

Όλα αυτά τα χρόνια,προτεραιότητα για μας πάντα είχε και έχει η προσωπική και ζεστή σχέση με την πελατεία μας και η εξυπηρέτηση τους πάντοτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, ήρθε η στιγμή για την μετάβαση και την δημιουργία του ηλεκτρονικού κατάστηματος,www.beautycollection.gr, με τα brands που ήδη φιλοξενούνται στα καταστήματα μας,και πολλά νέα,που θα βρείτε στο eshop μας!

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, δίνουμε την ευκαιρία στην πελατεία μας να παρακολουθεί τα προϊόντα μας και να ενημερώνεται ,την δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές αγορές καθώς και στον υπόλοιπο κόσμο την δυνατότητα να αποκτήσει τα προϊόντα μας.

Γιάννης Καραπετάκος
Κυπαρισσία Καραπετάκου
Γιάννης Πετρουλάκης
Έλενα Πετρουλάκη